VISIE

Een interieur is voor iedereen een andere beleving. Caroline Langemeyer neemt u aan de hand en leert u vanuit uw eigen smaak en visie welke interieurstijl of mix voor u werkt! Zij helpt u door de wereld van interieurstijlen om uw wensen en behoefte om vorm, materiaal en kleur op eigen wijze te beleven. Als u wilt laat u de uitvoering geheel aan haar over. Uw persoonlijke smaak is voor haar essentieel om tot een geweldig resultaat te komen. Minimalistisch, modern, eclectisch, trendy, klassiek of monumentaal: het mag bij haar authentiek zijn. Ze brengt dit tot stand door haar gevoel voor ruimtelijke vormgeving, jarenlange ervaring en zich te blijven verdiepen in de relatie Mens, Architectuur en materie. Het gevoel dat het interieur je omarmt en het wel tot de verbeelding mag spreken, ziet ze graag. Het wordt niet alleen mooi, maar mag ook duurzaam zijn. De behoefte om veel en vaak te veranderen aan het interieur zal verdwijnen. Als de basis goed is werkt dat door op alle gebieden!

WERKWIJZE

Caroline Langemeyer is niet gebonden aan merken en levert wel vele collecties van gerenommeerde ontwerphuize. Ze gaat altijd op zoek naar het voor uw interieur geschikte item en daarmee geeft zij uw interieur een heel persoonlijk gezicht.Ze stuurt en regelt waar nodig. Desgewenst onderhoudt zij alle contacten met aannemer, architect en leveranciers, atelier etc.

U kunt haar inschakelen voor een totaalontwerp of inrichtingsplan, echter ook voor enkel een woonkamer of bijvoorbeeld een afzonderlijk kleur- en/of lichtadvies. Dankzij haar vakkundige inzicht en jarenlange ervaring, ontvangt u een uitgekiend advies en ontwerp op maat. Indien er sprake is van vaststaande gegevens gaat ze daar op creatieve wijze mee om en zoekt naar de perfecte oplossing of aanpassing voor het probleem. Het advies of stappenplan start daar waar u behoefte heeft aan antwoorden op uw woonwensen. De communicatie lijnen zijn zo kort mogelijk. Caroline Langemeyer is uw aanspreekpunt.

PORTFOLIO

Caroline Langemeyer heeft interieurs ontworpen en gerealiseerd voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Voor particuliere huizen, villa’s en vakantiewoningen, als ook voor horeca en bedrijfsinrichtingen.

Ieder interieur op maat ontworpen, waarvan hier een aantal voorbeelden.

CONTACT

Nieuwsgierig geworden?

Bel of mail Caroline Langemeyer voor meer informatie.

Info

+31 (0) 10 411 9024
+31 (0) 6 55 707 365