WERKWIJZE

REALISATIE INTERIEUR

Klanten hebben verschillende wensen en motivaties. Daarom biedt Caroline Langemeyer een breed pakket:

Caroline Langemeyer begeleidt u graag in dit tijdrovende proces waarbij creativiteit en ervaring u een onrustige tijd en een hoop irritaties kan besparen. Dankzij nationale en internationale beursbezoeken en een uitgebreid netwerk is zij op de hoogte van de actualiteiten en weet zij de weg in de wereld van keukens en badkamers, meubel-, lampen-, en stoffen collecties. U bent er bij haar zeker van dat u de juiste elementen en bijzonderheden aanschaft voor uw nieuwe interieur. U voorkomt miskopen. Voor het inrichten van uw woon- of werkruimte bezoekt u met haar gericht diverse showrooms, afgestemd op uw wensen en budget. Het bestellen van de nieuwe meubelen en benodigde items en stoffering, het bewaken van levertijden, de planning en het transport en/of de opslag, neemt Caroline geheel voor u uit handen. Voor de finesses van het interieurbeeld kunt u kiezen voor styling waarbij Caroline voor u het puntje op de i zet.

Wilt u dat alle tijdrovende werkzaamheden voor het tot stand komen van uw nieuwe interieur uit handen wordt genomen?

TOTAAL INTERIEURADVIES

U kunt bij Caroline Langemeyer kiezen hoeveel u uit handen wilt geven. Bij nieuw te bouwen of aan- of verbouw worden vorm en maatvoering vanuit het interieurontwerp aangereikt. Desgewenst tot in het kleinste detail van uw ideale interieur. U betrekt een nieuwe woning of nieuw bedrijfspand en wilt alles nieuw of meer veranderen dan alleen het verplaatsen van meubels en wand- of raambekleding. Denk bijvoorbeeld aan dat de trap staat niet op de goede plek staat, de keuken geheel nieuw of omgezet kan worden, de badkamer nu liever een Wellness, u wilt een serre aan laten bouwen, lichtpunten anders, vloeren vernieuwen, wanden verplaatsen, bedieningsgemak voor elektronica-systemen enz. Zij heeft de expertise of vindt de juiste schakels. Ze vraagt de offertes aan en regelt alles tot en met transport en verhuizing toe. U geeft zelf aan hoever u de uitvoering door haar verzorgd wilt hebben.

KORTSTONDIG INTERIEURADVIES

Niet iedereen wil zijn hele interieur op de kop zetten. Dan werkt het als volgt:
A. Caroline Langemeyer start met een oriënterend gesprek om uw wensen, leefwijze en de vaste gegevens te inventariseren. Caroline verplaatst zich volledig in uw situatie en laat u vervolgens tijdens een meeting of op locatie de mogelijkheden zien. Bij een locatiebezoek neemt zij kleurstalen en eventueel materialen mee. Het advies kan hiermee afgerond zijn. Een advies op locatie wordt in een dagdeel achtereen gegeven.
B. Voorstellen kunnen in een tekening toegelicht worden, met een geschreven plan waarin vloer, wanden, plafond, kleuren, materialen, meubels, verlichting, stoffering en raambekleding zijn verwerkt. Als u verder zelf aan de slag wilt gaan, geeft dit advies de perfecte leidraad! Zie voorbeeld in PORTFOLIO
C. Detailleren met bestaande of nieuwe accessoires kan op uur basis uitgevoerd worden om het totaalplaatje af te maken.

MODULES

U kunt het mondeling advies uitbreiden met losse modules:

  • moodboard middels sfeerimpressie
  • meubel/verlichting shoppen en/of inkopen
  • stoffering en raambekleding shoppen en/of inkopen
  • keuken en badkamer ontwerp
  • keuken en badkamer shoppen/inkopen
  • tekening 2D in kleur
  • 3D visualisatie schets